رئیس پژوهشگاه فضایی ایران مطرح كرد:

آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص

آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص آنی تل: رئیس پژوهشگاه فضایی ایران بر آمادگی دائمی بالن مدیریت بحران برای ارائه خدمات ارتباطی در شرایط خاص تاكید كرد.


به گزارش آنی تل به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، به منظور بررسی فعالیت های انجام شده در زیرسیستم باند اس مخابراتی پروژه بین المللی ماهواره دانشجویی كوچك (SSS) و توسعه زمینه های همكاری مشترك در حوزه پژوهش و فناوری، دكتر حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران به همراه هیئتی از پژوهشكده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیركبیر بازدید نمود. این هیئت از مراحل طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی این ماهواره دیدار كرده و در جریان فعالیت های انجام شده در ساخت مدل مهندسی زیرسیستم باند اس مخابراتی ماهواره SSS قرار گرفتند.

پروژه بین المللی ماهواره دانشجویی كوچك (Student Small Satellite)، یك ماهواره ۳۰ كیلوگرمی است كه از طرف اپسكو به صورت مشترك بین مراكز تحقیقاتی و دانشگاهی ایران، چین و پاكستان در دست اجرا است و با عنایت به تجارب موفق موجود در پژوهشگاه فضایی ایران، مسئولیت طراحی، ساخت و تست بخش های مهمی از این ماهواره در ایران به این پژوهشگاه محول شده است. پژوهشگاه فضایی ایران نیز به منظور توسعه تعامل با دانشگاه ها، در چارچوب قراردادی، طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی این ماهواره را به دانشگاه صنعتی امیركبیر محول كرده است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با رئیس پژوهشكده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیركبیر، اظهارداشت: با عنایت به اینكه یك پرتابگر چینی وظیفه پرتاب این ماهواره را بر عهده دارد، فرصت بسیار مغتنمی است تا فناوری بومی داخل كشور توسعه یافته و امكان كسب سابقه فضایی برای آن فراهم گردد.

صمیمی همچنین، با اشاره به حجم بالای همكاریهای مشترك پژوهشی بین پژوهشگاه فضایی ایران و دانشگاه صنعتی امیركبیر، اشاره كرد: هم اكنون، ۴۴ طرح پژوهشی مشترك در چارچوب پایان نامه های دكتری، كارشناسی ارشد و طرح پژوهشی مستقل به مبلغ مجموع ۱۰ میلیارد ریال در حوزه های مختلف علوم و فناوری فضایی بین پژوهشگاه و دانشگاه صنعتی امیركبیر در دست اجرا است.

وی با اشاره به وجود مركز نوآوری و مركز تحقیقات پیشرانش و انتقال مداری در ساختار سازمانی پژوهشكده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه و وجود پروژه ها و فعالیت های در رابطه با این دو مركز در پژوهشگاه فضایی ایران، از آمادگی پژوهشگاه فضایی ایران برای بسط همكاریهای مشترك در این دو حوزه آگاهی داد.

در این نشست، دكتر مصطفی صفوی همامی، رئیس پژوهشكده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیركبیر ضمن معرفی تاریخچه تأسیس، ساختار سازمانی و شرح وظایف این پژوهشكده، به معرفی پتانسیل های آن در جهت گسترش فعالیت های مشترك پژوهشی بین پژوهشگاه فضایی ایران و پژوهشكده علوم و فناوری هوافضا پرداخت.

وی اظهار داشت: از شروع تأسیس این پژوهشكده، پروژه های كلان با كاربردهای مختلف فضایی در آن به اجرا در آمده است كه یكی از شاخص ترین آنها، طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی ماهواره دانشجویی كوچك است كه امكان كسب سابقه فضایی برای فناوری های تولید شده در كشور را فراهم می آورد.

صفوی اشاره كرد: مدل مهندسی زیرسیستم باند اس از دو بخش آنتن و فرستنده-گیرنده مخابراتی تشكیل شده كه بخش فرستنده-گیرنده نیز از دو بخش بورد پردازش باند اس و بخش RF تشكیل شده است كه هم اكنون، ساخت همه قسمت های مدل مهندسی با موفقیت به اتمام رسیده و تست های عملكردی زیرسیستم در دست اجرا است. رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همین طور در جمع مدیران گروه سامانه های بازگشت پذیر پژوهشكده سامانه های حمل و نقل فضایی بر آمادگی دائمی بالن مدیریت بحران برای شرایط خاص تاكید كرد. وی با حضور در پژوهشكده سامانه های حمل و نقل فضایی از پروژه های در دست اجرای این پژوهشكده نیز بازدید نمود.


منبع:

1398/05/26
15:18:03
5.0 / 5
4514
تگهای خبر: پروژه , تولید , خدمات , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات