جهرمی خبر داد:

مزاحمت پیامكی پیگیری می شود

مزاحمت پیامكی پیگیری می شود به گزارش آنی تل وزیر ارتباطات اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات قول داده است كه تا آخر مهرماه با راه اندازی كه پیامك های مزاحم را گزارش و این مشكل را حل نماید.



به گزارش آنی تل به نقل از مهر، محمدجواد آذری جهرمی از طریق اندازی كارگروه كیفیت ارتباطی اربعین اطلاع داد و اظهار داشت: با عنایت به تجربیات سال قبل در سه بخش ارتباطات پایه مرزی، ظرفیت سازی اپراتورها و هم ارتباطات میان دو كشور، مبحث ارتباط رسانی به زائران اربعین حسینی را دنبال می كنیم.
وی با اشاره به اینكه هم اكنون ظرفیت سازی مناسب از اپراتورهای موبایل برای این مورد صورت گرفته است، اظهار داشت: بخشی از كیفیت خدمات در روزهای اربعین حسینی مربوط به اپراتورهای عراق است كه شاهد هستیم سال قبل و به رغم برنامه ریزی های مفصل صورت گرفته در طول مسیر نجف به كربلا، شبكه ارتباطی در ساعاتی پاسخگوی زائران نبود و به رغم آنكه شبكه وای فای از جانب ایران در مسیرها طراحی شده بود، به علت اشكالات فیبر نوری در بعضی مواقع شاهد مختل شدن این شبكه بودیم.
آذری جهرمی ادامه داد: در همین حال امسال پیرو مكاتباتی كه با طرف عراقی داشتیم و به دعوت رسمی وزیر ارتباطات، ظرف ۱۰ روز آینده برای حل مشكلات ارتباطی دو كشور در زمان اربعین، به این كشور سفر خواهیم كرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینكه به علت مدت زمان كم، سرمایه گذاری برای اپراتورهای عراقی توجیه اقتصادی ندارد، اظهار داشت: به همین منظور ما درخواست دادیم كه ظرفیت سازی طی این ایام از جانب اپراتورهای ایرانی صورت گیرد؛ به نحوی كه در صورت موافقت و درخواست اپراتورهای عراقی و تحت حاكمیت دولت عراق، تجهیزات ارتباطی را به صورت عاریه در اختیار اپراتورهای عراقی قرار می دهیم.
وی همینطور اظهار داشت: از جانب شركت ارتباطات زیرساخت هم ظرفیت های ارتباطی بوجود آمده و قرار است اپراتورهای ایرانی هم تعرفه ها و خدمات رومینگ را به زودی پیشنهاد دهند؛ با این وجود پیش بینی می كنیم از سمت ایران مشكلی در برقراری ارتباط نداشته باشیم، اما از سمت طرف عراقی نمی توانیم تضمینی دهیم و بنابراین قصد سفر به این كشور برای رایزنی داریم.
آذری جهرمی در مورد مقرون به صرفه بودن استفاده از سیم كارت های ایرانی در روزهای اربعین هم اظهار داشت: سال قبل مشكلی كه برخی مردم با سیم كارت های ایرانی داشتند، هزینه دیتا بالا بود كه زائران را ناراضی می كرد. امسال ما می گوییم كه مردم شرایط را بررسی نموده و سپس نسبت به خرید سیم كارت عراقی و یا ایرانی اقدام كنند چون كه هزینه دیتا در رومینگ بسیار گران است و زائران باید مواظب باشند كه دیتایی كه استفاده می كنند، به سرعت با اتمام بسته و حجم روبرو می گردد. بنابراین چنانچه كاربران نیاز به دیتا دارند، بهتر است كه از سیم كارت عراقی استفاده كنند كه در كشور عراق به صرفه تر است.
مشكل پیامك های مزاحم تا آخر مهرماه حل می شود
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد معضل پیامك های تبلیغاتی و نارضایتی مردم اضافه كرد: این مشكل مربوط به این است كه بی ضابطه و بدون حساب و كتاب و با محتوای نامناسب و حتی در ساعات نامناسب، اجازه دادیم پیامك های تبلیغاتی به مردم ارسال شود؛ این مسئله سبب نارضایتی مردم شده است. بر این اساس شورای عالی فضای مجازی هم ورود كرد و مصوبه ای را برای محدودسازی این پیامك ها به وجود آورد. اما باید توجه داشت كه برخی كسب و كارهای نوپا با استفاده از پیامك های تبلیغاتی فعالیت می كنند كه نباید آنها را از این امكان محروم كرد.
وی خاطرنشان كرد: بر این اساس در حال پیدا كردن راه حل و مجرای قانونی برای پیامك های تبلیغاتی بدون مزاحمت برای مردم هستیم و هم اكنون شاهدیم كه برخی با دور زدن قوانین از سیم كارت های شخصی برای ارسال پیامك تبلیغاتی استفاده می كنند.
آذری جهرمی ادامه داد: در ابتدای دولت از رگولاتوری خواستیم تا این مشكل را حل كند و با دادن مشوق های لازم و هم راه حلی برای كسب و كارهای نوپا، این امكان را به وجود بیاورد كه از ظرفیت های فضای پیامك بدون مزاحمت برای مردم بتوان استفاده كرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینكه در این زمینه كارگروه بررسی مبحث تشكیل شده است، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات قول داده است كه تا آخر مهرماه با راه اندازی كه پیامك های مزاحم را گزارش و این مشكل را حل كند؛ به نحوی كه كاربران با استفاده از پیامك های مزاحمی كه دریافت می كنند را به سامانه پیامكی رگولاتوری گزارش كرده و بدین سان جلوی انتشار پیامك های مزاحم تبلیغاتی گرفته خواهد شد.
فعالیت تاكسی یاب روسی در ایران بررسی می شود
وی در مورد انتشار اخباری مبنی بر فعالیت یك شركت جدید تاكسی یاب از كشور روسیه در ایران با نام «ماكسیم» اظهار داشت: من هم این مورد را شنیده ام و از دكتر براری معاون دولت و امور مجلس وزارت ارتباطات خواسته ام كه این مورد را پیگیری كند.
آذری جهرمی اضافه كرد: از آنجایی كه هم اكنون بخش خصوصی سرمایه گذار در عرصه تاكسی یاب های اینترنتی در كشور وجود دارد و نخبگان بسیاری در این بخش فعال هستند و هم ظرفیت بازار برای این فعالیت وجود دارد، اساساً واگذاری بخشی از این خدمات به یك كشور دیگر، صلاح و مناسب سیاست های كشور نیست.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اما اینكه بدانیم ابعاد سرمایه گذاری و فعالیت این شركت روسی چیست و با چه هدفی قرار است وارد بازار ایران شود، هنوز اطلاع كافی از آن نداریم و بنابراین خواسته ایم كه با بررسی ابعاد مختلف موضوع، بتوانیم در مورد آن تصمیم گیری كنیم.
وی تصریح كرد: البته ما از سرمایه گذاری خارجی استقبال می كنیم اما این سرمایه گذاری باید مطابق با اسناد توسعه نظام و همخوان با سیاست های اقتصاد مقاومتی باشد.
مردم فعالیت لاتاری های اینترنتی را گزارش دهند
آذری جهرمی در پاسخ به سؤالی مبنی بر فعالیت شبكه های اینترنتی لاتاری (بخت آزمایی) در فضای مجازی اظهار داشت: مردم در صورت مشاهده این گونه موارد، باید مبحث را به سامانه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گزارش دهند تا بتوان در مورد فعالیت این شبكه ها تصمیم قاطع گرفت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همینطور در پاسخ به سؤالی مبنی بر گران شدن بسته های اینترنت موبایل تأكید كرد: هیچ گونه افزایش قیمتی در حوزه تعرفه های اینترنت و تلفن همراه نداشتیم و اگر مردم با حتی یك مورد از این مسئله مواجه شدند، مبحث را به سامانه ۱۹۵ وزارت ارتباطات گزارش دهند تا این شكایت به سرعت مورد بررسی قرار گیرد.
لایحه مالكیت معنوی به جمع بندی رسید
وی در مورد فراهم شدن امكان خرید آنلاین كالا از سایت هایی مانند «آمازون» كه سال قبل هم مطرح شده بود، اظهار داشت: از آنجایی كه مردم به خدمات نیاز دارند، شركت پست تمامی تلاش خویش را می كند تا با واسطه این امكان را برای مردم فراهم كند.
آذری جهرمی اضافه كرد: نیت به خدمات دهی به مردم است و بنابراین از سخن از واسطه ها برای برقراری ارتباط و تعامل با سایت هایی این چنینی به میان می آید؛ با این حال ما از شركت پست می خواهیم كه اجازه دهد بخش خصوصی وارد این عرصه شود و اپراتورهای خصوصی پست كه به زودی وارد این حوزه می شوند، این تعامل را برقرار خواهند كرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همینطور در مورد لایحه مالكیت معنوی كه پیش از این در سال ۹۳ از جانب دولت تدوین شده بود، اظهار داشت: این لایحه در كمیسیون های مختلف دولت، مراحل تدوین و تنظیم را گذرانده و با عنایت به رشد سریع تكنولوژی، انتقاداتی بر آن وارد بود كه ما با تشكیل كارگروهی، در حال رفع این انتقادات هستیم.
وی با اشاره به اینكه با عنایت به پژوهش های صورت گرفته در مركز تحقیقات مخابرات و جمع بندی نظرات مراكز پژوهشی از جمله مركز پژوهش های مجلس، مجلس و نخبگان حوزه فناوری، اظهار داشت: این لایحه تنظیم شده مجدداً بازنگری شد و هم اكنون با رفع اشكالات آن، به یك جمع بندی برای عرضه لایحه مالكیت معنوی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به دولت هستیم.
آذری جهرمی در مورد مشكل كارگزاران مخابرات روستایی هم به علت عدم حمایت شركت مخابرات از آنها اضافه كرد: این مورد دارای ابعاد مختلفی است كه بخشی از آن به وزارت ارتباطات بازمی گردد كه سهامدار شركت مخابرات ایران است اما بخش دیگر مربوط به مبحث مدیریتی شركت مخابرات است كه باید تعیین تكلیف شود.
به گفته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، هم اكنون اعتراضاتی از جانب كاركنان مخابرات در مورد امنیت شغلی و معوقات حقوقی مطرح است و هم مشكلاتی كه كارگزاران مخابرات روستایی با آن روبرو هستند كه باید در مورد آن فكری شود.
وی ادامه داد: بخش عمده ای از درآمد مخابرات مربوط به اپراتور همراه اول بود كه با جدا شدن سهام این اپراتور از مخابرات، توان مالی مخابرات كم شده است و باید مسئولان این شركت و سرمایه گذاران آن، فكری برای تزریق اعتبارات و افزایش بهره وری و درآمد داشته باشند.
آذری جهرمی تصریح كرد: اما به هر ترتیب آن بخشی كه مربوط به قانون است و قانون، وزارت ارتباطات را مكلف به تعیین تكلیف قرارداد كارگزاران مخابرات روستایی كرده است، باید رعایت شود و وزارت ارتباطات در بخشی كه مسئول است، مبحث را پیگیری می كند.
 

1396/07/19
14:05:23
5.0 / 5
5111
تگهای خبر: اپراتور , ارتباطات , فضای مجازی , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1403)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات