امكان جداسازی بسته شاد برای دانش آموزان هنگام استفاده از گوشی والدین
به قول وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و در جهت نگرانی والدین از آفات فضای مجازی، درصورت استفاده كودكان از گوشی والدین، می توان یك كد دستوری برای جابه جایی بسته اینترنتی تعریف كرد به جهت اینكه تنها بسته شاد برای كودك فعال باشد.
به گزارش آنی تل به نقل از ایسنا، درحالی که بازگشایی مدارس به صورت حضوری با اما و اگرهایی روبه رو بود و از جانب وزارت ارتباطات و آموزش و پرورش هم تمهیداتی برای آموزش مجازی در نظر گرفته شده بود، در نهایت از جانب وزارت آموزش و پرورش اعلام گردید مدارس از شنبه ۱۵ شهریورماه و با رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت حضوری آغاز خواهد شد و اینکه اصل بر حضور بوده مگر پروتکل ها اجازه ندهند.
از طرفی محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، چند روز قبل از اتصال تمامی مدارس به شبکه ملی اطلاعات اطلاع داد و اعلام نمود کار اتصال پرسرعت و مجانی همه ی مدارس کشور به شبکه ی ملی اطلاعات به پایان رسید تا دسترسی همگانی به آموزش مجازی محقق شود.
در این راستا، آذری جهرمی در اینستاگرام نوشت: شروع سال تحصیلی جدید فرا رسیده، امکان دارد شما هم مجبور باشید از آموزش مجازی استفاده کنید. تلاش می کنم اطلاعات خلاصه و مهمی را درباره نحوه استفاده و هزینه ها تقدیم تان کنم.
نگرانی والدین از آفات فضای مجازی
وی با اشاره به نگرانی والدین از آفات فضای مجازی اظهار نمود: اگر فرزند شما از کامپیوتر یا لپ تاپ استفاده می نماید، شما می توانید با استفاده از قابلیت family safety سیستم عامل ویندوز، مراقب حضور فرزنداتان در فضای مجازی باشید و دسترسی او را مدیریت کنید. اگر اطلاعات بیشتری لازم دارید، از جست وجوی گوگل کمک بگیرید. اگر فرزند شما از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده می نماید، ساده ترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار google family link است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر هنوز ابزاری برای فرزند خود تهیه نکرده اید یا علاقه مند به گره گشایی نیازمندان و خرید تبلت برای آنها هستید، سفارش می کنم از تبلت های ایرانی انارستان خرید کنید. انارستان همه ابزارهای مدیریت والدین را دارد و مطابق فرهنگ ایرانی اسلامی و نیاز کودکان ساخته شده است.
آذری جهرمی تصریح کرد: اگر فرصت کافی برای کار کردن با ابزارهای گفته شده را ندارید و علاقمندید این کار را دولت برای شما انجام دهد، چند راهکار پیش روی شماست، اول اینکه اپراتورها سیمکارت های خاص کودکان عرضه می کنند. مثلا همراه اول سیمکارت انارستان را مدت هاست عرضه می کرده و ایرانسل هم محصول مشابهی داشته است. دسترسی به اینترنت در این سیمکارت ها صرفاً بر مبنای یک فهرست سفید صورت می گیرد.
راهکارهایی هنگام استفاده کودکان از سیمکارت والدین
وی درباره استفاده کودکان از سیمکارت والدین توضیح داد: اگر فرزند شما از سیمکارت والدین برای آموزش مجازی استفاده می نماید، ما دو راهکار را برای اجرا به اپراتورها ابلاغ کردیم که باید سریعا اجرایی و اطلاع رسانی کنند. اول اینکه یک بسته اختصاصی شاد تعریف کنند. زمانی که این بسته روی سیمکارت فعال باشد، دسترسی به اینترنت صرفاً برای یک سری از سایت های تاییدشده توسط وزارت آموزش و پرورش امکان پذیر است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: اگر از گوشی، هم زمان هم کودک و هم والدین استفاده می نمایند، اپراتورها موظف شده اند با تعریف یک کد دستوری ستاره مربع، امکان جابه جایی بسته فعال را فراهم نمایند. به عبارتی تا گوشی در اختیار کودک است، بسته شاد و زمانی که در اختیار والدین است، بسته عادی فعال باشد. شرکت های اینترنت خانگی هم موظف شده اند، بسته شاد را تعریف و امکان فعال سازی یا غیرفعال سازی را فراهم نمایند. ازاین رو سیم کارتی تحت عنوان سیمکارت شاد توزیع نخواهد شد و مراقب سوءاستفاده و تماسهای تلفنی کلاهبرداران برای فروش سیمکارت، تحت این نام ها باشید.
آذری جهرمی با اشاره به هزینه اینترنت برای معلمان هنگام آموزش مجازی توضیح داد: در یک کار فشرده، تمام مدارس کشور به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی اطلاعات به صورت مجانی متصل شده اند. ازاین رو در زمان حضور در مدرسه، استفاده از شبکه برای شما مجانی خواهد بود. البته عرضه بسته هایی شبیه آن چه در فروردین تقدیم کردیم هم در دستور کار است که اطلاع رسانی خواهیم کرد.
هزینه های آموزش مجازی برای دانش آموزان
وی درباره هزینه های آموزش برای والدین و دانش آموزان هم اظهار نمود: به همه اپراتورها ابلاغ کردیم که استفاده از شاد، برای همه شما مجانی خواهد بود، اما امکان دارد مدارس از سایر ابزارها هم برای آموزش مجازی بهره بگیرند، بزودی بسته ویژه ای دانش آموزان هم برای همه آنها تعریف و عرضه خواهیم کرد. علی الحساب شاد مجانی است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: بعنوان یک دوست سفارش می کنم برای حفظ سلامت فرزندان در فضای مجازی، حتما خودتان نظارت داشته باشید و به برنامه های دولت کفایت نکنید. این را به تجربه پدرانه خود عرض می کنم. وزارت ارتباطات در جریان معماری و مهندسی سامانه شاد نیست، تلاش زیادی از جانب توسعه دهندگان این سامانه برای بهبود خدمات صورت گفته و خدمات بسیار خوبی روی آن لحاظ شده است. ما برای خدمت رسانی بهتر، با تمام وجود در کنار همکاران مان در وزارت آموزش و پرورش هستیم و از امکانات خود برای مساعدت به آنها در انجام این امر مهم، بهره خواهیم گرفت.
آذری جهرمی افزود: حالا در ذهن بسیاری، دوگانه سلامت-تحصیل، شکل گرفته و نگرانی های جدی برای والدین به وجود آمده است. آینده ما در گروی نسل سالم و تحصیل کرده و تربیت یافته است. من هم بعنوان یک پدر برای حضور فردای فرزندانم در مدرسه نگرانی دارم. باید همه با هم همکاری و مساعدت نماییم تا رعایت دستورالعمل ها دقیق باشد و البته از ظرفیت عظیم آموزش مجازی هم بهره برد. به لطف الهی و با همدلی و البته مدیریت خوب جامعه فرهنگی کشور، این چالش هم به نحو خوبی مدیریت خواهد شد.
منبع: آنی تل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب