چین نخستین تراشه 6G جهان را رونمایی نمود سرعتی 100 گیگابیتی روی چیپی به اندازه ناخن
آنی تل: دانشمندان چینی با همکاری دانشگاه پکن و دانشگاه علم و فناوری هنگ کنگ توفیق یافتند اولین تراشه ۶G جهان را معرفی کنند؛ تراشه ای فوتونیک که سرعت انتقال داده آن به ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه می رسد و می تواند آینده اینترنت و هوش مصنوعی را متحول کند.
به گزارش آنی تل به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش دیجیاتو، این تراشه نوآورانه با اندازه ای در حد یک ناخن، می تواند پوشش فرکانسی از ۰.۵ تا ۱۱۵ گیگاهرتز را پشتیبانی کند؛ دامنه ای وسیع که امکان استفاده از همه باندهای ارتباطی نسل بعد را فراهم می سازد.
خاصیت برجسته این تراشه سرعت خارق العاده آن است؛ بطوریکه انتقال داده با سرعت ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه تنها در ۱۸۰ میکروثانیه صورت می گیرد. محققان می گویند این پیشرفت نه تنها تحولی در شبکه های بی سیم و اینترنت پرسرعت بوجود خواهد آورد، بلکه برای کاربردهای هوش مصنوعی و ارتباطات ماهواره ای نیز اهمیت حیاتی دارد.
چین که در سالهای اخیر سرمایه گذاری گسترده ای در توسعه فناوری های نسل بعدی داشته، حال با این موفقیت قدمی مهم به سمت تجاری سازی ۶G و پیشتازی در رقابت جهانی ارتباطات برداشته است.
به طور خلاصه، به گزارش آنی تل به نقل از خبر آنلاین و برپایه گزارش دیجیاتو، این تراشه نوآورانه با اندازه ای در حد یک ناخن، می تواند پوشش فرکانسی از ۰.۵ تا ۱۱۵ گیگاهرتز را پشتیبانی کند؛ دامنه ای وسیع که امکان استفاده از تمام باندهای ارتباطی نسل بعد را فراهم می سازد.
منبع: آنی تل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب