هوش مصنوعی علی بابا هم پولی می شود

هوش مصنوعی علی بابا هم پولی می شود آنی تل: به قول منابع آگاه از امر، شرکت چینی علی بابا تصمیم دارد از کاربران بزرگ نسخه آینده مدل متن باز کوئن سهمی از درآمدشان از این محصول را طلب کند.


به گزارش آنی تل به نقل از رویترز، «کوئن۳.۸ مکس» مانند محصول استارت آپ «مون شات»یک محصول متن باز است، بدان معنا که تنظیمات آموخته شده زیربنایی که به توسعه دهندگان امکان اجرای سیستم یا سازگار کردن آنرا می دهند، برای دانلود در دسترس هستند. در مقابل آنتروپیک، اوپن ای آی و گوگل توسعه دهندگان هوش مصنوعی منبع مدلهای متن بسته دارند.
بیشتر اوقات محصول متن باز بعنوان مجانی تلقی می شود اما در قسمت در ارتباط با شرایط مجوز استفاده از «کیمی کی۳» متعلق به مون شات بندی وجود داشت که اشخاصی که محصول را برای فروش بعنوان یک سرویس عرضه می کنند و سالانه بیشتر از ۲۰ میلیون دلار از این راه را دارند، ملزم می کند توافقنامه ای تجاری با شرکت امضا کنند.
به گفته دو منبع مطلع از استراتژی، علی بابا تصمیم دارد اقدام مشابهی را برای مدل متن باز خود در هفته آتی ارائه نماید. علی بابا تابحال جهت استفاده از مدلهای خود در صورتیکه روی پلت فرم رایانش ابری اختصاصی اش میزبانی شوند، از توسعه دهندگان هزینه دریافت کرده اما در بیشتر موارد اجازه داده محصولات متن باز در دیتا سنترهای خود مشتریان بدون پرداخت هزینه به کار گرفته شود.
این برنامه ها نشان میدهد شرکتهای هوش مصنوعی چینی بسمت یک مدل تجاری همگرایی دارند و هم زمان تلاش می کنند سهمی از بازار هوش مصنوعی را از رقبای آمریکایی خود بگیرند.


منبع:

1405/05/18
12:33:39
5.0 / 5
3
تگهای خبر: دانلود , سرویس , سیستم , كاربر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

anitel.ir - حقوق مادی و معنوی سایت آنی تل محفوظ است (1395-1405)

آنی تل


فناوری اطلاعات و ارتباطات

آنی تل، با اخبار و تحلیل های تخصصی، شما را در جریان آخرین تحولات دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات قرار می دهد. دنیای فناوری، در یک نگاه