کلود حالا مکالمات کاربران را به خاطر می سپارد
آنی تل: شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را بروزرسانی کرده است تا این هوش مصنوعی بتواند اطلاعات و زمینه گفت وگوهای قبلی کاربران را در محیط کاری Claude Cowork نیز به یاد داشته باشد.
به گزارش آنی تل به نقل از تک کرانچ، شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را بروزرسانی کرده است تا اطلاعاتی که کاربر در جریان گفتگو با این هوش مصنوعی مطرح می کند، میان بخش گفتگو و محیط کاری Claude Cowork به اشتراک گذاشته شود.
پیش از این، کاربرانی که در جریان گفتگو با کلود درباره ی یک پروژه ایده پردازی یا اطلاعاتی را مطرح می کردند، هنگام انتقال به محیط Cowork مجبور بودند جزئیات پروژه را باردیگر برای هوش مصنوعی توضیح دهند. با بروزرسانی جدید، کلود می تواند اطلاعات در رابطه با یک پروژه را میان این دو محیط حفظ کند و تجربه ای یکپارچه تر عرضه نماید.
برای مثال، اگر کاربر پیشتر درباره ی برگزاری یک کنفرانس با کلود گفتگو کرده باشد، Cowork می تواند اطلاعاتی مانند تعداد شرکت کنندگان، شهر محل برگزاری و سخنرانان را از مکالمات قبلی در اختیار داشته باشد و هنگام تهیه برنامه یا متن در ارتباط با کنفرانس، احتیاجی به دریافت باردیگر این اطلاعات نداشته باشد.
آنتروپیک همین طور امکان مشاهده و مدیریت حافظه کلود را در اختیار کاربران قرار داده است. کاربران می توانند اطلاعات ذخیره شده را مشاهده، ویرایش یا حذف نمایند.
این شرکت می گوید کلود بطور پیش فرض اطلاعات شخصی و حساس مانند داده های در ارتباط با سلامت، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی و دیدگاه های سیاسی را در حافظه ذخیره نمی کند؛ هرچند کاربران می توانند در تنظیمات، ذخیره بعضی از این اطلاعات را فعال کنند. کلود همین طور هر زمان که یک موضوع حساس در حافظه ذخیره شود، کاربر را باخبر می کند.
قابلیت جدید از ۲۵ اوت برای کاربران طرح های رایگان، Pro و Max در نسخه های وب، دسکتاپ و موبایل فعال گردیده است. کاربران iOS و اندروید برای دسترسی به آن باید برنامه را به آخرین نسخه بروزرسانی کنند.
خلاصه اینکه به گزارش آنی تل به نقل از تک کرانچ، شرکت آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را به روزرسانی کرده است تا اطلاعاتی که کاربر در جریان گفتگو با این هوش مصنوعی مطرح می کند، میان بخش گفتگو و محیط کاری Claude Cowork به اشتراک گذاشته شود. قبل از این، کاربرانی که در جریان گفتگو با کلود درباره ی ی یک پروژه ایده پردازی یا اطلاعاتی را مطرح می کردند، هنگام انتقال به محیط Cowork مجبور بودند جزییات پروژه را دوباره برای هوش مصنوعی توضیح دهند. کلود همچنین هر زمان که یک موضوع حساس در حافظه ذخیره شود، کاربر را مطلع می کند. قابلیت جدید از ۲۵ اوت برای کاربران طرح های رایگان، Pro و Max در نسخه های وب، دسکتاپ و موبایل فعال گردیده است.
منبع: anitel.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب