هاشمی:
توسعه ارتباطات بدون امنیت سایبری امکان ندارد
آنی تل: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ضمن اشاره به لطمه های واردشده به زیرساخت های ارتباطی کشور در جریان جنگ 12 روزه، تاکید کرد تجربه این نوبت نشان داده توسعه خدمات ارتباطی باید همزمان با تقویت امنیت سایبری دنبال شود.
به گزارش آنی تل به نقل از خبر آنلاین، ستار هاشمی در مراسم افتتاح بیست ونهمین نمایشگاه الکامپ گفت حوزه ارتباطات در جریان جنگ ۱۲ روزه با لطمه های جدی مواجه گردید و بالاتر از ۵۰۰ سایت ارتباطی کشور مورد حمله قرار گرفت، اما ارتباطات کشور بازهم پایدار ماند.
او ضمن اشاره به تجربه به دست آمده در این دوره اظهار نمود: هرچه خدمات ارتباطی توسعه می یابد، باید توجه به امنیت سایبری نیز افزایش یابد. وزیر ارتباطات همین طور از وجود محصولات و ظرفیتهای قابل توجه در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی اطلاع داد و گفت بخشی از این توانائیها در نمایشگاه الکامپ به معرض نمایش گذاشته شده است.
هاشمی همین طور بر نقش جوانان و نخبگان در عبور کشور از شرایط دشوار یک سال قبل تاکید کرد و برگزاری الکامپ را نمادی از پایداری و تاب آوری کشور دانست.
خلاصه اینکه هاشمی همینطور بر نقش جوانان و نخبگان در عبور کشور از شرایط دشوار یک سال قبل تصریح کرد و برگزاری الکامپ را نمادی از پایداری و تاب آوری کشور دانست.
منبع: آنی تل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان آنی تل در مورد این مطلب